Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Εργαστήριο εύρεσης εργασίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει δωρεάν εργαστήριο με θέμα «Τεχνικές Προσέγγισης της Αγοράς Εργασίας».
Το εργαστήριο για την εύρεση εργασίας απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε τελειόφοιτους και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Αθηνών, που αναζητούν εργασία και θέλουν να αναπτύξουν δεξιότητες σχετικά με τις τεχνικές προσέγγισης εργοδοτών και ενίσχυσης της υποψηφιότητάς τους για μια θέση εργασίας.

Εργαστήριο για τις τεχνικές εύρεσης εργασίας

Το δωρεάν εργαστήριο, συνολικής διάρκειας δώδεκα ωρών, στηρίζεται στη βιωματική και ενεργητική εμπλοκή των συμμετεχόντων (παιχνίδια ρόλων, ομαδικές δραστηριότητες, μελέτη περιπτώσεων κ.ά.) και είναι δομημένο σε τρεις υποενότητες. Η θεματολογία του εργαστηρίου έχει ως εξής:
Α. Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
Β. Βιογραφικό σημείωμα, Φάκελος υποψηφιότητας (Portfolio), Συνοδευτική επιστολή
Γ. Συνέντευξη επιλογής
Οι τρεις ενότητες θα παρουσιαστούν από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου ως εξής:
ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΕΣ
Α
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου
9.00 – 13.00
Β
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου
9.00 – 13.00
Γ
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
9.00 – 13.00
Το εργαστήριο εύρεσης εργασίας θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (πρώην ΤΥΠΑ), Αίθουσα Συνεδριάσεων (Α56), στον 1ο όροφο.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις

Οι αιτήσεις/δηλώσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ως συνημμένα αρχεία, μέχρι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Τα email χρειάζεται οπωσδήποτε να φέρουν σχετικό θέμα, ώστε να μην απορρίπτονται ως spam. Αρμόδια για πληροφορίες είναι η κα Κακαρούχα, τηλέφωνο 210 727 5220, email pkakaro@di.uoa.gr.
Η αίτηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα http://career-office.uoa.gr/node/20367.

EPIDOTISIMAG