Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

22-24 Φεβρουαρίου 2014: 27η έκθεση "Ελλήνων Κόσμημα"


Στο άνοιγμα νέων αγορών για το ελληνικό κόσμημα και στη δημιουργία καινούργιων εμπορικών συμφωνιών για τους επαγγελματίες του κλάδου στοχεύει και φέτος η έκθεση “Ελλήνων Κόσμημα”, που διοργανώνει στην Αττική, για 27η φορά, η ΔΕΘ- Ηelexpo AE, στις 22-24 Φεβρουαρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”.

Στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών και Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), οι εκθέτες διαμορφώνονται συνολικά σε 325, έναντι 291 στην προηγούμενη αντίστοιχη, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία όλων των σημαντικών εγχώριων δημιουργών κοσμήματος. Οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις της “Ελλήνων Κόσμημα” φθάνουν φέτος τα 5.314 τετραγωνικά, έναντι 4.393 τμ στην περσινή αντίστοιχη έκθεση.

Στην “Ελλήνων Κόσμημα” του 2013 είχε καταγραφεί αύξηση 40% στον συνολικό αριθμό των επισκεπτών. Παράλληλα, την είχαν επισκεφτεί ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από 19 χώρες.

Στην φετινή έκθεση έχουν προσκληθεί ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από Ρωσία, Κύπρο, Κροατία, Λίβανο, Τουρκία, Ιορδανία, Αλγερία, Αίγυπτο, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Πολωνία και Τυνησία.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια ΔΕΘ- HELEXPO, η “Ελλήνων Κόσμημα”, όπως και η έκθεση KOSMIMA, που διοργανώθηκε πρόσφατα για 28η φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελούν ένα δυναμικό δίπτυχο εκθέσεων, που επιδιώκει να συμβάλλει στο άνοιγμα νέων αγορών για το ελληνικό κόσμημα.



News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ