Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Δωρεάν σεμινάριο «Market Yourself» στην Τεχνόπολη


Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στoσεμινάριο "Market Yourself" που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2017 στοInnovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη δυναμική εταιρία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού, People for Business (PfB). 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τεχνικές δομημένης στρατηγικής αναζήτησης στην αγορά εργασίας και προσέγγισης εργοδοτών επιλογής. Μαθαίνουν πώς να διαβάζουν πίσω από τις "γραμμές", να εντοπίζουν θέσεις που δεν ανακοινώνονται σε ευρεία κλίμακα και να μεγιστοποιούν την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης. Επιπλέον, μαθαίνουν τεχνικές προετοιμασίας, διεξαγωγής συνεντεύξεων και follow-up, ώστε να διεκδικούν αποτελεσματικά τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν αλλά και να διαπραγματεύονται τις αποδοχές τους, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, η παρακολούθηση είναι δωρεάνκαι όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Διάρκεια: 16:30 - 18:30 

Χώρος - Αίθουσα: Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου