Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ποιοι οι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017


Μια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλλιεργεί τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις προγραμματισμού μέσω διαδραστικών παιχνιδιών είναι ο νικητής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017.

Τρεις από τους πέντε νικητές του βραβείου δραστηριοποιούνται με τον έναν ή άλλο τρόπο με την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών πάνω στην εκπαίδευση.

Ειδικότερα οι πέντε νικητές είναι:

1) Allcancode - Διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που καλλιεργεί τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις προγραμματισμού μέσω διαδραστικών παιχνιδιών.

2) Tech Τalent - Εκπαιδευτική πλατφόρμα και πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, για επαγγελματίες στο χώρο των τεχνολογιών και της πληροφορίας των επικοινωνιών.

3) Quizdom Education - Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης.

4) Kindred Honey Soda - Φυσικό αναψυκτικό με ελληνικό μέλι και λεμόνι.

5) Fresh strips – Εταιρεία παροχής λύσεων χαμηλού κόστους στον τομέα της συσκευασίας, οι οποίες πληροφορούν τον καταναλωτή για την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που αγοράζει.

Οι πέντε εταιρείες μοιράζονται χρηματοδότηση ύψους 1.250.000 ευρώ, συνοδευόμενη από καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης μέσω του δικτύου συνεργατών και υποστηρικτών του θεσμού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου