Κυριακή 9 Απριλίου 2017

199 εκπαιδευτικοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Στην κάλυψη 199 θέσεων επιστημονικού και αστυνομικού προσωπικού για τις διδακτικές ανάγκες της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, σε Αθήνα και Βέροια, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, προχωρά η Ελληνική Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν με ωριαία αντιμισθία 58 τακτικοί καθηγητές και 141 αναπληρωματικοί.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, με στόχο τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των μετεκπαιδευομένων, τη συζήτηση και ανάλυση προβλημάτων που ανέκυψαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και την ενημέρωσή τους σε θέματα διοίκησης προσωπικού. Κάποια από τα μαθήματα που θα διδαχθούν αφορούν θέματα: Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου, Δικονομικού Ποινικού Δικαίου, Εγκληματολογίας και Ανακριτικής, Διοικητικού, Δημόσιου και Ιδιωτικού Δίκαιου, Ιατροδικαστικής, Δημόσιας Ασφάλειας, Αστυνομίας Τάξης, Κρατικής Ασφάλειας, Πολιτικής Αμυνας, Πληροφορικής, Ειδικών Ποινικών Νόμων και Διοικητικών Εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα γενικά προσόντα, συμπεριλαμβανομένων: να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές (ισχύει για άνδρες υποψηφίους), να έχουν υγεία και αρτιμέλεια που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν και να μην πάσχουν από λοιμώδη ή μεταδοτικά νοσήματα, καθώς και να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 13 Απριλίου στη διεύθυνση: Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 136 71, Αχαρνές Αττικής. Πληροφορίες www.astynomia.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου