Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

2/3/2017, Αθήνα: Eκδήλωση με θέμα: "Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα"


Eκδήλωση με θέμα: "Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση για Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα" διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 (10.45-12.00) στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα "Βεργίνα")

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας (ΓΓΒ),
θα παρουσιαστούν τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για Έρευνα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα και οι σχετικές υπηρεσίες που παρέχει το ΕΚΤ προς την ελληνική ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα.

Η ΓΓΒ θα παρουσιάσει το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καθώς και τη Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών start-up επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Hellenic Innovation Forum 2017 (http://hif.ethosevents.eu), το οποίο διοργανώνεται στις 1-2 Μαρτίου (Αθήνα, Divani Caravel), με στόχο την ανάδειξη & προώθηση της καινοτομίας και την ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μερών του τριγώνου "Θεσμικοί Παράγοντες ‐ Ακαδημαϊκή/Ερευνητική Κοινότητα ‐ Επιχειρηματικός Κόσμος".

Είσοδος Ελεύθερη - Απαραίτητη η προεγγραφή

(με την online προεγγραφή σας στην εκδήλωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς κόστος το πολυσυνέδριο Hellenic Innovation Forum 2017)

Περισσότερες πληροφορίες & Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου