Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Διεθνείς διακρίσεις για “Μεγάλη Βρετανία” και “Κing George”


Στη λίστα του περιοδικού “Conde Nast Traveler” με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου συμπεριλαμβάνεται για μία ακόμη χρονιά το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, με το “Κing George” να αποσπά την ίδια διάκριση για πρώτη φορά. 

Το “Conde Nast Traveler” ξεχώρισε τα δύο πιο πολυτελή και ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας ανάμεσα στα 10 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Τα παγκοσμίου φήμης “Readers’ Choice Awards” ανέδειξαν 1.396 νικητές. Οι νικητές αυτοί οι οποίοι επιλέχθηκαν από 300.000 αναγνώστες, κλήθηκαν να απαντήσουν στην έρευνα του Readers’ Choice 2016, επιλέγοντας έτσι τις καλύτερες πόλεις, νησιά, ξενοδοχεία και συγκοινωνίες στον κόσμο. Τα βραβεία δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Νοεμβρίου 2016 του διάσημου περιοδικού “Conde Nast Traveler”. 

Κατακτώντας τις σημαντικές αυτές θέσεις τα ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετανία” και “Κing Georg” δεσμεύονται να συνεχίσουν να δημιουργούν εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες τους. Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη τα δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλες τις μονάδες του κόσμου προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου