Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

1st Opentourism MED Business Meeting: Δημιουργώντας Τουριστικές Συνέργειες στη Μεσόγειο


Το 1ο OPENTOURISM MED Business Meeting θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2016 στη Λευκωσία στο Cyprus Hilton Hotel, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου Money Show.

Σε συνέχεια της συμμετοχής του Opentourism στο 3ο Ευρω-Μεσογειακό Φόρουμ Τουρισμού, στα πλαίσια του έργου GOALS το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε, όπου παρουσιάστηκε ως μελέτη περίπτωσης δημιουργίας συνεργιών στην Ελλάδα, το Opentourism εγκαινιάζει το 1ο OPENTOURISM MED Business Meeting προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία διασυνοριακών τουριστικών συνεργιών με τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς τουρισμού της Μεσογείου.

Η περιοχή της Μεσογείου είναι πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο, αν και υπάρχουν σημαντικές ανισότητες στο εσωτερικό της. Λαμβάνει το 30% των αφίξεων και το 25% των συνολικών εσόδων από την παγκόσμια τουριστική κίνηση. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, οι επιπτώσεις του Τουρισμού στην περιοχή είναι υψηλότερες από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή στον κόσμο. Στόχος της εκδήλωσης στην Κύπρο είναι λοιπόν η δημιουργία συνεργιών τουριστικών φορέων στη Μεσόγειο, το μεγαλύτερο υποδοχέα τουρισμού παγκοσμίως με βάση τον UNWTO.

Το 1ο OPENTOURISM MED θα προσφέρει μια καλή ευκαιρία για τους διεθνείς συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεσμούς με σχετικές επιχειρήσεις και φορείς Τουρισμού της Μεσογείου, προορισμούς, επιχειρηματίες και τα ταξιδιωτικά γραφεία με στόχο την ανάπτυξη συνεργιών και την ανάπτυξη του τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή.

Οι συμμετέχοντες θα ποικίλλουν:
  • Δημόσιες εθνικές / περιφερειακές αρχές που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού
  • Τουριστικοί φορείς και Επιμελητήρια
  • Επαγγελματικές και επιχειρηματικές ενώσεις
  • Φορείς τουρισμού και οι ενώσεις
  • ΜΚΟ και ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στην Μεσόγειο τουρισμό
  • Φοιτητές πανεπιστημίου ή απόφοιτοι στον Τουρισμό
  • Σε γενικές γραμμές, η εκδήλωση θα αρχίσει με σύντομους χαιρετισμούς, που θα ακολουθηθούν από σύντομες παρουσιάσεις από όλους τους συμμετέχοντες, όπου θα παρουσιάσουν τον εαυτό τους και τις επιχειρήσεις τους, με άφθονο χρόνο για τη συζήτηση και δικτύωση.
 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ OPENTOURISM ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή R.S.V.P το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου με ένα εμαιλ στο papadimopoulos@gmail.com ή gzouni@gmail.com.

Σημαντική σημείωση: Έχουν εξασφαλιστεί εξαιρετικά ειδικές τιμές δωματίου στο Hilton Κύπρου (Λευκωσία, Κύπρος) για τους παρευρισκόμενους Opentourism. Η τιμή του δωματίου: 80 € (το ίδιο ποσο αφορά το δωμάτιο ανεξάρτητα αν θα είναι για 1 ή 2 άτομα)

Μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κ Αλέξη Aravis (alexis.aravis@hilton.com), αναφερόμενοι ότι θα παραστείτε στο Money Show Συνέδριο, προκειμένου να λάβετε την ειδική τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου