Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

18ο Συνέδριο InfoCom World Digital Economy: The Highway of NGN!


Tο μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη, το ετήσιο ραντεβού τωνστελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν πράξη τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό είναι γεγονός.

Το 18ο Συνέδριο InfoCom World 2016 (#icw16) – (www.infocomworld.gr), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείοDivani Caravel, με κεντρικό τίτλο: «Digital Economy: The Highway of NGN».

Υποδομές, υπηρεσίες, προϊόντα και περιεχόμενο, έχουν πλέον ως κύριο συστατικό τις τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και δεν υπάρχει κανείς στον πολιτισμένο κόσμο, που να θεωρεί περιττή πολυτέλεια τηνψηφιοποίηση και τη διασύνδεση. Η οικονομία, γίνεται πλέον ψηφιακή και διασυνδεδεμένη, κάτι που αποτελεί ευκαιρία -αλλά παράλληλα και αδήριτη ανάγκη- για μικρές χώρες όπως η Ελλάδα, γιατί αν χαθεί ο δρόμος για τη Νέα Γενιά Υπηρεσιών, η οπισθοδρόμηση και η απομόνωση θα είναι αναπόφευκτες.

Η αγορά βιώνει την αναδιάρθρωση του τεχνολογικού, επενδυτικού και στρατηγικού της προσανατολισμού και είναι πλέον κοινή παραδοχή, ότι οι ψηφιακές γέφυρες είναι η μοναδική διέξοδος προς τη νέα οικονομία, την έξοδο της χώρας από το περιθώριο και την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας.Είναι προφανές ότι ήρθε η ώρα η πραγματική οικονομία να πάρει τα ηνία της ανάπτυξης! To 18 o InfoCom World, δείχνει τη δυναμική και το δρόμο της εξέλιξης! Οι ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι οι εξής:
  • NGN – Full Speed Ahead
  • Digital Economy: Investing in Opportunities
  • Digital Greece Worldwide: Α High Tech Society!
  • Leaders Summit - New Generation Investments

Παράλληλες Δράσεις

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρξει ποικιλία παράλληλων δράσεων (θεματικές ενότητες, workshops κ.α.). Στο Digital Lab που έχει τίτλο « Digital Transformation» θα συζητηθεί η ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, οι ευκαιρίες, οι προκλήσεις και οι διαθέσιμες υλοποιήσεις για κάθε τομέα της αγοράς, ενώ θα φιλοξενηθεί και η άποψη των ειδικών για θέματα όπως : Enterprise Mobility, Cloud, Applications, Security, Data Privacy, Payments, IP Telephony, Connectivity και IoT, κ.α.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο ακόλουθο link: http://www.infocomworld.gr/18th-infocom-world-2016/forma-engrafis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου