Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Δωρεάν σεμινάριο “Market Yourself” στο INNOVATHENS


Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Market Yourself” που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2016 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη δυναμική εταιρία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού, People for Business (PfB).

Με ποιο τρόπο μπορείτε να κάνετε το βιογραφικό και το προφίλ σας στο linkedin τόσο ελκυστικά, ώστε εργοδότες της επιλογής σας να σας προσέξουν; Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξοικειωθείτε με τεχνικές αυτοαξιολόγησης, εντοπισμού και αξιοποίησης των επαγγελματικών και προσωπικών σας χαρακτηριστικών, αλλά και να μάθετε «έξυπνους» τρόπους εύρεσης εργασίας. 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τεχνικές δομημένης στρατηγικής αναζήτησης στην αγορά εργασίας και προσέγγισης εργοδοτών επιλογής. Μαθαίνουν πώς να διαβάζουν πίσω από τις «γραμμές», να εντοπίζουν θέσεις που δεν ανακοινώνονται σε ευρεία κλίμακα και να μεγιστοποιούν την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης. Επιπλέον, μαθαίνουν τεχνικές προετοιμασίας, διεξαγωγής συνεντεύξεων και follow-up, ώστε να διεκδικούν αποτελεσματικά τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν αλλά και να διαπραγματεύονται τις αποδοχές τους, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου