Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Προκήρυξη για πρόσληψη 1.639 ΕΠΟΠ σε ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ, Νομικό Σώμα


Διαγωνισμό για την πλήρωση την πλήρωση 1.030 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), Όπλων-Σωμάτων στο Στρατό Ξηράς (ανδρών-γυναικών), για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, προκήρυξε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι υποψήφιοι-ες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από τη δημοσίευση της προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση «https://epop.army.gr», την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η σχετική προκήρυξη αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (8:45:12 π.μ.)

Επίσης προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πλήρωση 308 θέσεων ΕΠΟΠ ανδρών-γυναικών στο Πολεμικό Ναυτικό. Οι υποψήφιοι,-ες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά της προκήρυξης, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός από τη δημοσίευση της προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop.hellenicnavy.gr. Η σχετική προκήρυξη αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (8:40:25 π.μ.).

Διαγωνισμό προκήρυξε το υπουργείο και για την πλήρωση 281 θέσεων ΕΠΟΠ, στην Πολεμική Αεροπορία. Οι υποψήφιοι-ες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός από τη δημοσίευση της προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop.haf.gr, την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η σχετική προκήρυξη αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 9:01:09 π.μ.).

Τέλος, το υπουργείο προκήρυξε διαγωνισμό για την πλήρωση 20 θέσεων ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι ενδιαφερομενοι-ες θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση με τα κατά πεερίπτωση δικαιολογητικά, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epopnom.army.gr., εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός από τη δημοσίευση της προκήρυξης, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου