Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ: Υποτροφίες για εκπαίδευση στο ΜΟΜΑ της Νέας Υόρκης


Τρεις υποτροφίες ετήσιας διάρκειας σε Eλληνες πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς φοιτητές προσφέρει το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να εκπαιδευτούν και να εργαστούν στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) της Νέας Υόρκης.

Οι υποτροφίες αφορούν το Τμήμα Ζωγραφικής και Γλυπτικής, το τμήμα Eρευνας και Ανάπτυξης, καθώς και το Γραφείο της Διεύθυνσης.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν υποψήφιοι από διαφορετικά επιστημονικά πεδία, αρκεί να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις αγγλικής γλώσσας και Η/Υ.

Η περίοδος της υποτροφίας ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου του 2016 και ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Οι τρεις υπότροφοι θα λάβουν μεικτές απολαβές ύψους 29.000 δολαρίων, συν 2.000 δολάρια για την κάλυψη των ταξιδιωτικών τους εξόδων και επιπλέον δύο εβδομάδες δωρεάν διακοπές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

Αφού τη σκανάρουν, θα πρέπει να την αποστείλουν μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο δοκίμια των 500 λέξεων στο e-mail 12monthinternships@moma.org έως τις 10 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου