Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

4 πολύ ενδιαφέροντα εξ αποστάσεως πανεπιστημιακά προγράμματα


Στις μέρες μας η «διά βίου μάθηση» είναι ευκολότερη από πότε, χάρη στα μαθήματα που παραδίδονται online από ορισμένα εκ των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο.

Άλλωστε, οι πλουσιότεροι και πιο επιτυχημένοι άνθρωποι, εκτιμούν ιδιαίτερα τη δύναμη της γνώσης και μετά το τέλος των ακαδημαϊκών σπουδών τους.

Το Business Insider συγκέντρωσε μερικά από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα μαθήματα που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς online -εφόσον βέβαια γνωρίζει Αγγλικά- και απευθύνονται σε όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τα οικονομικά. Σχεδόν όλα είναι δωρεάν…

Behavioral Economics in Action στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο

Το συγκεκριμένο μάθημα απαντά σε ερωτήσεις του τύπου: «Πώς μπορούν οι άνθρωποι να εξοικονομούν περισσότερα χρήματα;». Αλλά αυτό το site δε σας μαθαίνει μόνο θεωρία, αλλά σας δίνει και πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Love Your Money, Πανεπιστήμιο του Tennessee και FINRA

Αν θέλετε να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων σας, αλλά δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς.

Successful Negotiation: Essential Strategies and Skills, Πανεπιστήμιο του Michigan

Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν έρχεται η ώρα για μια μεγάλη αγορά ή να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα, όταν θα αναζητήσετε μια νέα ευκαιρία σταδιοδρομίας.

Financial Evaluation and Strategy: Investments, Πανεπιστήμιο του Illinois

Αν θέλετε να κατανοήσετε πώς θα διαχειριστείτε ένα χαρτοφυλάκιο, τότε αυτό είναι το μάθημα για εσάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου