Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

13-15 Μαΐου , Πάτρα: 22ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας

Tο 22ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) διεξάγεται στις 13-15 Μαΐου 2016 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο Αχαΐας. 

Το ΕΣΦΙΕ αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας και σε αυτό συμμετέχουν φοιτητές από όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας μας, από αντίστοιχες σχολές του εξωτερικού, από άλλα τμήματα επιστημών υγείας και σχετικών σπουδών, καθώς και νέοι ιατροί και επιστήμονες από την επικράτεια και το εξωτερικό. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε μία από τις πόλεις όπου υπάρχει Ιατρική Σχολή (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης, Αλεξανδρούπολη) και διοργανώνεται από το αντίστοιχο Παράρτημα της ΕΕΦΙΕ, ενώ διαρκεί συνήθως 3 ημέρες. 

Οι φοιτητές και νέοι ιατροί μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό είτε ενεργά με συμμετοχή σε στρογγυλές τράπεζες, ελεύθερες ανακοινώσεις, κλινικά φροντιστήρια καθώς και στην Ολυμπιάδα Ιατρικών Γνώσεων (σε ένα διαγωνισμό ιατρικών γνώσεων ανάμεσα στους φοιτητές Ιατρικής με αντίστοιχο έπαθλο) είτε με απλή παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος.

Προσκαλείσθε, λοιπόν, στην Τελετή Έναρξης του 22ου ΕΣΦΙΕ, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 20.00-21.30, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Ι1 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο «Το ανθρώπινο λάθος και η ασφάλεια του ασθενούς» από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Αναισθησιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Washington University in St. Louis, St. Louis, Missouri, USA, κ. Μενέλαο Καρανικόλα.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Νεανική Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας (Διεύθυνση Χορωδίας: Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, Πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος). 

Παρακολούθηση Τελετής Έναρξης δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου