Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

ΕΛΠΕ: πρόγραμμα απασχόλησης φοιτητών - σπουδαστών ΑΕΙ/ΑΤΕΙ


Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίνουν προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.


Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζονται με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προσφέροντας θέσεις θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές.
Οι θέσεις απασχόλησης φοιτητών / σπουδαστών,   καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Α.Τ.Ε.Ι.
Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές/ σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Οι ειδικότητες και οι θέσεις απασχόλησης ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ.

Οι ειδικότητες απασχόλησης για το 2016 είναι:

Ειδικότητες Α.Ε.Ι.Ειδικότητες Α.Τ.Ε.Ι.
Γεωλόγων (κατεύθυνσης πετρελαίου)Διοίκησης Επιχειρήσεων
Ηλεκτρολόγων ΜηχανικώνΔημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας
Μεταλλειολόγων ΜηχανικώνΔομικών Έργων
Μηχανολόγων ΜηχανικώνΗλεκτρολογίας
Οργάνωσης & Διοίκησης ΕπιχειρήσεωνΗλεκτρονικών / Αυτοματισμών
Οικονομικών ΕπιστημώνΜηχανολογίας
ΠληροφορικήςΠληροφορικής
ΧημικώνΤεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου
Χημικών ΜηχανικώνΤεχνολογίας Περιβάλλοντος / Αντιρρύπανσης

Οι αιτήσεις συμμετοχής διαφορετικών ειδικοτήτων πέρα των ανωτέρω, δε θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.

Απασχόληση Φοιτητών Α.Ε.Ι.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης, ή υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης,  καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.  Η περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 1η Απριλίου έως 10 Μαΐου.

Απασχόληση Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο:
1η περίοδος: Απρίλιος - Σεπτέμβριος
2η περίοδος: Οκτώβριος - Μάρτιος
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου και για τη 2ηπερίοδο από 1η Ιουνίου έως 10 Ιουλίου.

Εφόσον επιλεγούν για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. οφείλουν να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη Γραμματεία της Σχολής φοίτησης:


α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων/ετών σπουδών

β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων

Αιτήσεις Συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουνυποχρεωτικά (*) την ηλεκτρονική Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι. Για υποβολή αίτησης, πατήστε εδώ: Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι.
Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να διαβαστεί με προσοχή η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
(*) Έγκυρες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται με συμπλήρωση και αποστολή, σύμφωνα με τα ανωτέρω, της συγκεκριμένης αίτησης και μόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Εργασιακών Σχέσεων & Συστημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου-Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου , τηλ.: 210-7725204.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου