Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Θερινή απασχόληση και πρακτική άσκηση για φοιτητές στα ΕΛΠΕ


Ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία προσφέρει ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, προσφέροντας θέσεις θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα ΕΛΠΕ «τρέχουν» το ετήσιο Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών - Σπουδαστών Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι., του οποίου οι ειδικότητες και οι θέσεις απασχόλησης ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ.

Οι ειδικότητες απασχόλησης για το 2016 στα ΑΕΙ αφορούν: Γεωλόγους, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μεταλλειολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών, Πληροφορικής, Χημικών, Χημικών Μηχανικών. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν σπουδαστές των ΑΤΕΙ από τα τμήματα: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, Δομικών Eργων, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικών / Αυτοματισμών, Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος / Αντιρρύπανσης.

Oσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν έως τις 10 Μαΐου την Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι. στη διεύθυνση http://www.helpe.gr/Human-Resources/Student-Employment-Program.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου - Τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, τηλ.: 210-7725204.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου