Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

«Απογείωσε» την ιδέα σου με το πρόγραμμα egg - enter-grow-go


Το Πρόγραμμα egg - enter•grow•go στηρίζει τη Νεανική Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα, επιλέγοντας ιδέες νέων, 18-44 ετών, έτσι ώστε να ωριμάσουν και να γίνουν επιτυχημένες επιχειρήσεις!

Για ένα χρόνο, οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν, φιλοξενούνται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν εντατικά στην ανάπτυξη της ιδέας / επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τις υποδομές, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες, το mentoring, την κατάρτιση, τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και την επιχειρηματική δικτύωση που παρέχει το Πρόγραμμα.

Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα επιχειρηματικά σχέδια τα οποία συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, συμβαδίζουν με τις τρέχουσες και αναδυόμενες επιχειρηματικές τάσεις της οικονομίας, κάνουν ευρεία χρήση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών, ή/και διακρίνονται από σημαντικής έκτασης εφαρμογή στην καθημερινή ζωή.

Από τους 3 προηγούμενους κύκλους του Προγράμματος egg της Eurobank έχουν «αποφοιτήσει» πάνω από 60 επιχειρηματικές ομάδες που έγιναν επιχειρήσεις. Η επόμενη μπορεί να είναι η δική σου!

Κάνε την ιδέα σου επιχείρηση, δήλωσε συμμετοχή έως 4/4/2016 στον 4ο κύκλο στο http://www.theegg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου