Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Στον αέρα η ανανεωμένη ιστοσελίδα του TEDxThessaloniki

Mε νέα σχεδίαση, η παρουσία του TEDxThessaloniki στο διαδίκτυο γίνεται πιο λειτουργική και πιο μοντέρνα, με την προσθήκη αρκετών καινοτομιών.

Στον αέρα βρίσκεται η ανανεωμένη έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας του TEDxThessaloniki (www.tedxthessaloniki.com). 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη νέα αυτή σχεδίαση, η παρουσία του TEDxThessaloniki στο διαδίκτυο γίνεται πιο λειτουργική και πιο μοντέρνα, με την προσθήκη αρκετών καινοτομιών. 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί ο επισκέπτης του νέου site είναι μια γενικότερη αλλαγή στη μορφή και την αισθητική της. Πλέον ο χρήστης μπορεί με ιδιαίτερη ευκολία να έχει πρόσβαση σε ομιλίες από όλα τα events του TEDxThessaloniki από το 2010 μέχρι σήμερα πατώντας πάνω στους σταθμούς του TEDx “journey” της αρχικής σελίδας. Η εκ νέου κατηγοριοποίηση με βάση το θεματικό πεδίο κάθε ομιλίας κάνει την αναζήτηση ακόμη πιο φιλική προς το χρήστη που πλέον έχει τη δυνατότητα αναζήτησης με βάση το έτος, το θεματικό πεδίο και τέλος τον ομιλητή.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της διαρκούς εξέλιξης, που αποτελεί εξάλλου κύριο χαρακτηριστικό του TEDx ως τρόπου σκέψης, η ομάδα του TEDxThessaloniki επανακάμπτει δριμύτερη και θέτει στον εαυτό της καινούριες προκλήσεις και τον ανανεωμένο στόχο να δημιουργήσουμε και πάλι το 2016 ένα event υψηλών προδιαγραφών και κύρους.

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα όπου σύντομα θα αρχίσει να ξετυλίγεται με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες η διαδρομή μέχρι το TEDxThessaloniki της φετινής χρονιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου