Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

‘Startup Europe Week Chania’



Το STARTUP EUROPE WEEK οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe initiative, με τοπικό πρεσβευτή το Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Ο σκοπός του STARTUP EUROPE WEEK είναι να προβάλει τις δράσεις του Startup Europe και όλα τα υπόλοιπα τοπικά εγχειρήματα που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 350 περιοχές ώστε να καλλιεργήσουν την επιχειρηματικότητα.

Το SEW Chania θα είναι: Εστιασμένο σε περιφερειακό/τοπικό επίπεδο: δίνοντας πληροφορίες για το υπάρχον οικοσύστημα και στο τι μπορούν να κάνουν οι τοπικοί επιχειρηματίες. Μια ιδανική περίσταση για δικτύωση και για να αποκτήσουν οι τοπικοί επιχειρηματίες πληροφορίες που δε μπορούν να βρουν στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α.

Τόπος Διεξαγωγής: Kέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου - Χανιά

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 4 και 5 Φεβρουαρίου 2016

Υποστηρικτές: Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Πολυτεχνείο Κρήτης, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης, Δήμος Χανίων, Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες: Θάνος Παράσχος (thanos@iprovidenow.com , chania@startupeuropeweek.eu, +30 694 5206 777)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου