Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Η μεγάλη ώρα της 11ης HORECA


Με υψηλές προσδοκίες και μαζική συμμετοχή, άνοιξε τις πύλες της από χθες Παρασκευή και μέχρι την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expoστα Σπάτα, η μεγαλύτερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα: η 11η HORECA 2016 είναι έτοιμη να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας.

Με περισσότερους από 550 εκθέτες, πάνω από 55.000 τ.μ. εκθεσιακής κάλυψης, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και έναν εντελώς νέο τομέα για τη δόμηση και την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, η 11η HORECA ήδη έχει καταρρίψει κάθε ιστορικό ρεκόρ της.

Μάλιστα, η έκθεση υποδέχεται φέτος επισκέπτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά επιπλέον από την Κύπρο, τις αναπτυσσόμενες βαλκανικές αγορές και τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.

Αποκλειστικά για επαγγελματίες του κλάδου η HORECA

Η έκθεση HORECA, λόγω της τεράστιας φήμης της, δέχεται επισκέπτες από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών από άλλους, μη συναφείς κλάδους. Αυτό δυσχεραίνει τη λειτουργικότητα της έκθεσης και δημιουργεί προβλήματα σε εκθέτες και επισκέπτες. Προκειμένου να προστατευτούν το κύρος και η εμπορική αποτελεσματικότητα της HORECA, θα τηρηθούν πολύ αυστηρά κριτήρια εισόδου.

Προϋποθέσεις εισόδου
Ελεύθερη είσοδος μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή έντυπη πρόσκληση. Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους
Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα. Κάθε επιπλέον άτομο θα πληρώνει εισιτήριο 15 ευρώ
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μη επαγγελματίες του κλάδου, ακόμη και αν φέρουν μαζί τους έντυπη πρόσκληση.
Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών
Ο έλεγχος εισόδου των επισκεπτών θα πραγματοποιείται από εταιρεία security κατά την επιβίβαση στα πούλμαν και στις 2 εισόδους του εκθεσιακού κέντρου. (Lobby 1, Lobby 2)

Ποιους αφορά

Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες:
  • Ξενοδοχεία
  • Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Ξενώνες
  • F&B Managers Ξενοδοχείων
  • Καφετέριες
  • Μπαρ
  • Εxecutive Chef - Μάγειροι
  • Αγροτουριστικές επιχειρήσεις
  • Χονδρεμπόριο Τροφίμων
  • Αλυσίδες Εστίασης
  • Εταιρείες Catering
  • Όμιλοι Καφεστίασης
  • Εστιατόρια
  • Ψητοπωλεία
  • Ταβέρνες - Ουζερί
  • Αναψυκτήρια - Snack Cafe
  • Χώροι διασκέδασης - Ψυχαγωγίας
  • Κυλικεία κλειστών αγορών
  • Fast Food - Πιτσαρίες
  • Αρτοποιεία και Αρτοζαχαροπλαστεία
  • Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής
  • Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες Αρτοζαχαροπλαστικής & Παγωτού
  • Αρχιτέκτονες - Διακοσμητές
  • Κατασκευαστικές Εταιρείες
  • Εμπόριο Μηχανημάτων
  • Εμπόριο Εξοπλισμού
  • Οργανωμένη Λιανική
  • Τροφοδοσίες Πλοίων & Αεροσκαφών
  • Hosted Buyers Εξωτερικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου