Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι 10 νέοι του Wind Young Talents


Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η Wind Ελλάς καλωσόρισε τους 10 ταλαντούχους νέους που ξεχώρισαν σε σύνολο περισσότερων από 1200 υποψήφιους του προγράμματος WIND Young Talents - Graduate Trainee Program.

Οι δέκα νέοι, ηλικίας 24 έως 28 ετών, είναι από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Χίο και τα Χανιά, είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικών και ξένων καταξιωμένων πανεπιστημίων με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών και της Μηχανικής, αλλά έχουν και πτυχία τουλάχιστον 2 ξένων γλωσσών στην πλειονότητά τους. Πρόκειται για τους Ιάκωβο Γρυλλάκη, Άγγελο Δρυλεράκη, Μαρία Καράκη, Γιάννη Καλουπακλή, Γιάννη Καρυστινάκη, Δημοσθένη Πέττα, Μιχάλη Στουπάκη, Μιχάλη Στρατίδη, Γιώργο Φοβάκη και Γεωργία Σέχου.

Έχοντας πλέον ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της Wind, οι δέκα ταλαντούχοι νέοι έχουν την ευκαιρία, μέσα σε διάστημα 18 μηνών, να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, αλλά και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα 20 ημερών, περισσότεροι από 13.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο micrositewww.windyoungtalents.gr. Ακολούθησε η αξιολόγηση 1218 αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας Workable για να συμμετέχουν στη συνέχεια περισσότεροι από 100 υποψήφιοι στο Κέντρο Αξιολόγησης σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων Linkage, ενώ έλαβαν μέρος σε μια σειρά συνεντεύξεων από καταξιωμένα στελέχη της εταιρείας για να γίνει η τελική επιλογή των 10 νέων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου