Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη επεκτείνεται η Jysk εντός του Οκτωβρίου


Εγκαίνια για τα καταστήματα της διεθνούς αλυσίδας Jysk σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν εντός του Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, η εταιρεία εγκαινιάζει την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου το δεύτερό κατάστημα της στην Ελλάδα, στη Λάρισα. Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Λάρισας, που βρίσκεται στο Εμπορικό Πάρκο «Θεσσαλία» στη Γιάννουλη, θα πραγματοποιηθούν στις 9 π.μ.

Από τις 8 έως τις 10 π.μ. η  Arla και το Lurpac θα προσφέρουν πρωινό με άρωμα και γεύση Δανίας και παγωμένο καφέ Starbucks, ενώ από τις 10 έως τις 12 π.μ. ο Polis 99.4 θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα της Jysk.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ανοίγει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο κατάστημα της Jysk, στον χώρο όπου στεγαζόταν το κατάστημα Intersport, στο εμπορικό κέντρο Florida.

Το πρώτο κατάστημα της Jysk στην Ελλάδα άνοιξε στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Lars Larsen, του Δανού πρέσβη κ. Braad, πολλών δημοσιογράφων και τηλεοπτικών σταθμών από την Ελλάδα και τη Δανία και πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί πριν το άνοιγμα για να επωφεληθεί από τις εξαιρετικές προσφορές.

Σημειώνεται πως στις 26 Νοεμβρίου η εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημά της στην Αθήνα, στο Ελληνικό, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

«Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας» τονίζει ο Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Οι ρίζες της Jysk Group βρίσκονται στην Σκανδιναβία. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην Δανία το 1979, και σήμερα η JYSK Group διαθέτει πάνω από 2,275 καταστήματα και 19,000 υπαλλήλους σε 39 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα 'Dänisches Bettenlager,' και είναι απλά γνωστή ως 'JYSK' στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Lars Larsen, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK Group, είναι επίσης και ιδιοκτήτης των αλυσίδων καταστημάτων επίπλων Bolia.com, IDEmøbler και ILVA – όπως επίσης και αρκετών ακόμα εταιρειών. Ο συνολικός τζίρος της LARS LARSEN GROUP είναι 3.1 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου