Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Media Saturn Hellas: Σεμινάρια και εξατομικευμένο mentoring σε νεοσύστατες επιχειρήσεις στον κλάδο των ηλεκτρικών ειδών


Η Media Saturn, μητρική της Media Saturn Hellas, παρουσιάζει το SPACELAB, το πρώτο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης στην Ευρώπη αποκλειστικά για startups σχετικά με τα ηλεκτρικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Το SPACELAB επενδύει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα στους νέους επιχειρηματίες να εξελίξουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε τομείς όπως η στρατηγική, το marketing, οι πωλήσεις και οι υποδομές μέσα σε διάστημα 20 εβδομάδων.

Στα πλαίσια του SPACELAB, εμπειρογνώμονες από τη διοίκηση της Media – Saturn καθώς και συνεργάτες του SPACELAB από όλο το φάσμα της αγοράς, προσφέρουν σεμινάρια και εξατομικευμένο mentoring. «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αμέτρητοι νέοι επιχειρηματίες με ενθουσιασμό και εξαιρετικές ιδέες για τον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών», εξηγεί ο Martin Sinner, ιδρυτής της εταιρείας idealο και υπεύθυνος για το Electronic Online Group και SPACELAB στη Media-Saturn. «Το SPACELAB μοιάζει με νέα σχολή επαγγελματικής εκπαίδευσης που βοηθά τους ιδρυτές νέων επιχειρήσεων να εξελίξουν την εταιρεία τους. Όμως η διαδικασία λαμβάνει χώρα στον πραγματικό κόσμο και όχι σε μία αίθουσα διδασκαλίας».

Για τη συμμέτοχη στο πρόγραμμα SPACELAB είναι απαραίτητο να υπάρχει τουλάχιστον ένα βιώσιμο προϊόν ή επιχειρηματικό μοντέλο, μια ολοκληρωμένη ιδρυτική ομάδα και φυσικά σχέση αυτών με την καταναλωτική αγορά ηλεκτρικών ειδών. Στα πλαίσια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν συμβουλές και βοήθεια από το σύνολο του δικτύου της Media Saturn σε τομείς όπως οικονομικά και σχεδιασμός (EY), στρατηγική marketing (Serviceplan), διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (Barkawi Management Consultants), προγράμματα Customer loyalty (Payback) μέχρι και τρόπους εισαγωγής στο χρηματιστήριο (Media-Saturn). Το πρώτο πρόγραμμα SPACELAB (ονομάζεται «batch») θα εγκαινιαστεί στα μέσα Νοεμβρίου 2015. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν στο http://ms-spacelab.com/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου