Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

2-4 Οκτωβρίου 2015, Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών: «SER-EXPO 2015»


Περίπου τριακόσιες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων σερραϊκές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, επαγγελματίες από την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, καθώς και Αναπτυξιακοί Φορείς από Ελλάδα και Εξωτερικό, πρόκειται να συμμετάσχουν στην 1η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Ν. Σερρών.

Την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εν λόγω έκθεσης που φέρει τον διακριτικό τίτλο «SER-EXPO 2015» και θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Οκτωβρίου 2015 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ανέλαβε για πρώτη φορά στην ιστορία του νομού, το Επιμελητήριο Σερρών.

Η 1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν. Σερρών, διοργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την έκθεση θα ενισχύσουν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου (2-4 Οκτωβρίου 2015). Ενδεικτικά αναφέρονται: λαογραφικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά events με παρουσία πανελλήνιας και διεθνούς αναγνωρισιμότητας καλεσμένους, ενημερωτικές ημερίδες με εισηγητές ακαδημαϊκούς αλλά και εμπειρογνώμονες ειδικού ενδιαφέροντος από όλη την Ελλάδα, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, επιδείξεις-παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων από Έλληνες καλλιτέχνες και ξένους δημοσιογράφους ειδικού τύπου κλπ.

Στο πλαίσιο δημοσιότητας του γεγονότος, οργανώνεται ένα ευρύ φάσμα ενεργειών δικτύωσης με Φορείς Δημοσίου καθώς και με φορείς επικοινωνίας, προβολής μέσω διαδικτυακών μέσων και προώθησης σε όλα τα έντυπα μέσα πανελλήνιας και υψηλής αναγνωσιμότητας. Ταυτόχρονα, σχεδιάζονται σποτ για ραδιοφωνική και τηλεοπτική αντίστοιχα προβολή, ενώ ζωντανές αναμεταδόσεις θα υπάρχουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, σε υψηλής τηλεθέασης εκπομπές των πλέον διαδεδομένων ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας.

«Το Επιμελητήριο Σερρών, αναλαμβάνοντας -με ίδια μέσα και πόρους- την πρωτοβουλία αυτή, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη που έχει ήδη αφήσει τα έντονα σημάδια της στον επιχειρηματικό κόσμο, τολμά και επενδύει, στηρίζοντας ενεργά την εξωστρέφεια καταρχήν των τοπικών επιχειρήσεων του Ν. Σερρών. Δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του Νομού, χωρίς ίδια οικονομική επιβάρυνση, να γνωστοποιήσουν και να προωθήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προσφερόμενων υπηρεσιών και παραγόμενων προϊόντων τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου