Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια της Euroleague στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ΕΚΕ


Επιστολή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της οποίας τη συγχαίρει για την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης One Team - Basketball is Everywhere στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, απέστειλε η Euroleague.

Όπως σημειώνουν οι πράσινοι: «...Οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Διαμαντάκος, Αντώνης Κόνιαρης αλλά και ο επίσημος πρεσβευτής της ομάδας στο πρόγραμμα, ΝτεΜάρκους Νέλσον, επισκέφτηκαν το Κατάστημα Κράτησης, έπαιξαν μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) και πέρασαν δημιουργικές ώρες μαζί τους μεταφέροντάς τους μηνύματα της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης και πάνω απ' όλα της ελπίδας!

Οι αθλητές του «τριφυλλιού» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης One Team - Basketball is Everywhere και την επαφή τους με τα παιδιά κάτι που επεσήμαναν στις δηλώσεις που ακολουθούσαν της κάθε επίσκεψης. Η Euroleague τους συνεχάρη για την τεράστια αφοσίωση που επέδειξαν και την ενέργεια τους σε ένα πρόγραμμα που ως μοναδικό στόχο έχει την προσφορά στην κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, η επιστολή αναφέρει πως από πλευράς οργάνωσης, εφαρμογής, μεθοδολογίας, ευρηματικότητας ασκήσεων και προβολής το πρόγραμμα στέφθηκε υπό απόλυτη επιτυχία!

Η Euroleague επιβράβευσε με αυτόν τον τρόπο την αδιάλειπτη προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για προσφορά στο Κοινωνικό σύνολο μέσω του προγράμματος One Team - Basketball is Everywhere αλλά και διάφορων σχετικών δράσεων με στόχο ένα καλύτερο μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου