Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Η καινοτομία πριν τα 20


Η κεντρική ομιλήτρια του Disrupt Startup ScaleUP 2014, Stacey Ferreira, «αναστατώνει» την εκδοτική βιομηχανία.

Στο βιβλίο της, με τίτλο «2 Billion under 20», 75 επιτυχημένοι startuppers από όλο τον κόσμο, που ήδη, πριν κλείσουν τα 20 τους χρόνια, έχουν εξασφαλίσει επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, σε μια προσπάθεια να εμπνεύσουν και άλλους νέους να τολμήσουν να κάνουν την ιδέα τους επιχείρηση.

Όπως αναφέρει και η ίδια «Υπάρχει αυτό το στερεότυπο, ότι οι Millennials είναι «τεμπέληδες» και «προνομιούχοι», αλλά εγώ διαφωνώ πλήρως. Έγραψα το «2 Billion Under 20» ακριβώς για να καταρρίψω αυτή την αντίληψη. Αφότου οι συνιδρυτές μου και εγώ πουλήσαμε την πρώτη μας εταιρεία όταν ήμουν 20 ετών, άρχισα να ταξιδεύω και να μιλάω για τις εμπειρίες μας.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου σε όλο τον κόσμο και σε μέρη όπως η Ελλάδα, όταν μίλησα στο Disrupt, είδα ότι όλα τα παιδιά, παγκοσμίως, εργάζονται δυναμικά πάνω σε συναρπαστικά projects.

Καμιά γενιά μέχρι τώρα δεν είχε τις ευκαιρίες και την πρόσβαση που έχουν οι Millennials σήμερα, ενώ εκμεταλλεύονται όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει η τεχνολογία για να δημιουργήσουν πραγματικό αντίκτυπο».

Έπειτα από λίγες μόνο ημέρες κυκλοφορίας, το βιβλίο βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Επιχειρηματικότητα» στο Amazon.

Κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα παρευρεθούν και φέτος στην Ελλάδα για το Disrupt Startup ScaleUP 2015, ένα μοναδικό 4ήμερο για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, που διοργανώνεται από τους Industry Disruptors – Game Changers (ID – GC).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου