Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Νέα διεθνής διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον της Μασούτης Α.Ε.


H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ξεχώρισε ανάμεσα στις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2015 και κατέκτησε την 16η θέση στην κατηγορία 25 Best Large Workplaces in Europe 2015.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, φέτος, όπως και πέρυσι, είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 75 μη πολυεθνικές. «Είναι πολύ σημαντική διάκριση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces, συμμετείχαν 2.322 επιχειρήσεις από 19 ευρωπαϊκές χώρες που απασχολούν συνολικά 1.573.788 εργαζόμενους. Μέσα από τον έντονο αυτό ανταγωνισμό η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε ξεχώρισε στις 100 πρώτες και είναι η μόνη αμιγώς ελληνική εταιρεία», σημειώνεται.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, όπου κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες μεγάλες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2015. 

Η διπλή τιμητική διάκριση για φέτος, όπως δήλωσε η διοίκηση της εταιρείας «ανήκει πρωτίστως, σε όλους τους εργαζόμενούς μας, γιατί η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας. Όλοι μαζί διατηρούμε, αναπτύσσουμε και κάνουμε πιο δυνατό και ανθεκτικό αυτό που δημιουργήσαμε και η προσπάθειά μας αυτή επιβεβαιώνεται περίτρανα κάθε χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η εταιρεία καταφέρνει να ανεβαίνει στην κατάταξη και αυτό είναι αποτέλεσμα προσωπικής και ομαδικής προσπάθειας όλων των εργαζόμενων». 

Τα βραβεία «Best Workplaces in Europe» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2015 απονεμήθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Neumünster Abbey στο Λουξεμβούργο. Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής ανθρώπινων πόρων Θωμάς Χρήστου (φωτο).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου