Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τα κορυφαία μπαρ ξενοδοχείων μέσα σε πισίνα


Με τις διακοπές να σημαίνουν για όλους διάλειμμα από την καθημερινότητα και απόλυτη χαλάρωση, κάθε πλάνο σίγουρα περιλαμβάνει και την αναζήτηση του ιδανικού ξενοδοχείου που τα συνδυάζει όλα. Ιδανική εικόνα διακοπών για πολλούς: κάποιος να χαλαρώνει στα ζεστά νερά μιας πισίνας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τη θέα τριγύρω. Φυσικά, το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να βγει έξω από την πισίνα, ακόμη και για κάτι τόσο απλό, όσο το να ανανεώσει το ποτό του.

Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, όλο και περισσότερα ξενοδοχεία υιοθετούν την τελευταία τάση που κυριαρχεί για τις στιγμές χαλάρωσης σε πισίνα: τα swim-up bars!

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr έχει συγκεντρώσει και σας παρουσιάζει τα εννέα κορυφαία ξενοδοχεία ανά τον κόσμο που διαθέτουν μπαρ μέσα στην πισίνα τους. Ποιο ελληνικό ξενοδοχείο είναι μέσα σε αυτά και πού βρίσκεται;


Crystal Cove – Μπαρμπέιντος


Αν ψάχνετε για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στο νερό, η Καραϊβική είναι ο ιδανικός προορισμός! Διαθέτοντας τρεις τροπικές πισίνες που μοιάζουν με λίμνες, το πολυτελές ξενοδοχείο Crystal Cove στα Μπαρμπέιντος αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το ξενοδοχείο παρέχει μια πληθώρα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων τένις και των μαθημάτων γκολφ. Αλλά, το πραγματικό αξιοθέατο του ξενοδοχείου είναι το μπαρ του, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πισίνα, σε μια φαινομενικά απομονωμένη σπηλιά, η οποία κρύβεται με έναν καταρράκτη.


Ξενοδοχείο Monte Mulini – Rovinj, Κροατία


Κτισμένο σε ένα ήσυχο όρμο στην όμορφη ακτή της κροατικής πόλης Ίστρια, το ξενοδοχείο Monte Mulini είναι ένα boutique hotelπου διαφέρει από τα άλλα. Διαθέτοντας ένα wellness spa, διάφορα μπαρ, αλλά και ένα κομψό εστιατόριο με εντυπωσιακή συλλογή κρασιών, η απόλαυση είναι ίσως η λέξη που το χαρακτηρίζει καλύτερα. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του έχουν θέα προς το λιμάνι. Αλλά γιατί να μείνει κανείς στο δωμάτιο όταν μπορεί να απολαύσει την ομορφιά της κροατικής ακτής από το μπαρ που βρίσκεται μέσα στην πισίνα;


Ξενοδοχείο Kempinski Palm Jumeirah – Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα


Στο τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα που έχει δημιουργηθεί στο Ντουμπάι, μπορείτε να βρείτε το ξενοδοχείο Kempinski PalmJumeirah το οποίο σας προσφέρει μια γεύση από πραγματική χλιδή. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει εκπληκτική θέα της πόλης από μια ιδιωτική παραλία. Αλλά με έλεγχο της θερμοκρασίας, φοινικόδεντρα και τροπικούς κήπους τριγύρω, η πισίνα είναι το μέρος που θα θέλετε να περάσετε το χρόνο σας κάτω από τον καυτό ήλιο, η οποία φυσικά συνοδεύεται από ένα swim-upbar με ιδιαίτερο στυλ.


Room Mate Grace – Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.


Δε χρειάζεται να είστε σε παραθαλάσσιο μέρος για να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα swim-up bar: το Room MateGrace στο Μανχάταν προσφέρει στους επισκέπτες του ακριβώς αυτό, σε απόσταση αναπνοής από την Times Square. Ακριβώς στο κέντρο όλων όσων έχει να προσφέρει η Νέα Υόρκη, αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο διαθέτει στην καρδιά του ένα ξεχωριστό μπαρ με τη δική του πισίνα. Το ξενοδοχείο προσφέρει πληθώρα μοντέρνων δωματίων με εντυπωσιακά έπιπλα, από απλά δωμάτια τεσσάρων κρεβατιών έως σουίτες, – ιδανικό για διαμονή στο Μεγάλο Μήλο.


The Kee Resort & Spa – Παραλία Patong, Πουκέτ, Ταϊλάνδη


Το Kee Resort & Spa στο Πουκέτ είναι μια ιδέα σύγχρονης πολυτέλειας σε ένα τροπικό παράδεισο, όπου το στυλ και το designαποτελούν προτεραιότητα. Το ξενοδοχείο διαθέτει έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων και οκτώ διαφορετικά δωμάτια θεραπειών στο spa του, το οποίο έχει ως πρότυπο την αρχιτεκτονική που συνδυάζει κινεζικά στοιχεία με πορτογαλικά, όπως στο Παλιό Πουκέτ. Στην καρδιά του συγκροτήματος, υπάρχει μια πισίνα-στολίδι με εντυπωσιακά σιντριβάνια και φυσικά ένα swim-up bar, ιδανικό για χαλάρωση μετά το spa.


Hyatt Regency Maui Resort & Spa – Μάουι, Χαβάη


Για όσους επιθυμούν να αποδράσουν σε ένα εξωτικό νησί με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, η Χαβάη είναι η ιδανική επιλογή. ΤοHyatt Regency Resort & Spa στο νησί του Μάουι, πραγματικά αναδεικνύει τον τροπικό περίγυρό του. Οι εκλεπτυσμένες σουίτες του απολαμβάνουν την υπέροχη θέα στον ωκεανό, ενώ όλη η ακτή είναι γεμάτη με διάσπαρτες παραλιακές ιδιωτικές καλύβες. Αλλά, για να έρθει κάποιος σε απόλυτη ισορροπία με τη φυσική ομορφιά του νησιού, σε συνδυασμό πάντα με ιδιαίτερη πολυτέλεια, σίγουρα θα πρέπει να απολαύσει το ποτό του στο απομονωμένο swim-up bar, που θυμίζει σπηλιά, κρυμμένο από την κοινή θέα.


Westin Lagunamar Ocean Resort – Κανκούν, Μεξικό


Ελάχιστα θέρετρα διαθέτουν τοποθεσία όπως αυτή του Westin Lagunamar Ocean Resort στο Κανκούν: οι βίλλες και οι σουίτες του βλέπουν στα γαλαζοπράσινα νερά τη Καραϊβικής Θάλασσας, ενώ το φαινομενικά περίπλοκο δίκτυο που σχηματίζουν οι πισίνες, τα σιντριβάνια και τα υδρομασάζ οδηγούν από το δωμάτιο κάθε επισκέπτη στη χρυσή άμμο της παραλίας. Εδώ, σίγουρα δεν πρέπει να μείνετε μέσα στο δωμάτιο συνέχεια, αφού οι ξαπλώστρες, η νεροτσουλήθρα, οι καταδύσεις και τα μαθήματα αερόμπικ στο νερό θα κάνουν τη διαμονή σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Φυσικά, όλα αυτά έρχεται να συμπληρώσει το swim-upbar – το τέλειο σημείο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα στην Καραϊβική.


Blau Coloni Sant Jordi Resort & Spa – Colonia De Sant Jordi, Μαγιόρκα


Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να φτάσει κανείς στην άλλη άκρη του κόσμου για να απολαύσει ένα swim-up bar. Λίγο πιο κοντά, εντός Ευρώπης, βρίσκεται το Blau Colonia Sant Jardi Resort & Spa στο νότιο κομμάτι της Μαγιόρκα. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο ιδανικό για οικογένειες, με πληθώρα παροχών για τη διασκέδαση των μικρών επισκεπτών. Εκτείνεται σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία οκτώ στρεμμάτων και διαθέτει μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, έτσι ώστε να αξιοποιεί πλήρως το Μεσογειακό κλίμα. Άραγε υπάρχει καλύτερο μέρος για ένα χαλαρωτικό ποτό κάτω από τον ήλιο;


Porto Carras Meliton – Χαλκιδική, Ελλάδα


Στην περίπτωση των Ελλήνων, δε χρειάζεται καν να βγούν εκτός συνόρων για να απολαύσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό swim-up bar. Το ξενοδοχείο Porto Carras Meliton, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί το ιδανικό μέρος για την απόλυτη χαλάρωση. Σε απόσταση αναπνοής από μια πανέμορφη αμμουδερή παραλία με καταγάλανα νερά, αλλά παράλληλα διαθέτοντας και μια μεγάλη πισίνα αποτελεί ιδανικό επιλογή για όσους θέλουν να τα συνδυάσουν όλα. Μάλιστα, με τη μικρότερη πισίνα με το swim-up bar του ξενοδοχείου, δίπλα ακριβώς από τη μεγάλη, οι επισκέπτες σίγουρα θα νιώσουν ότι βρήκαν τον επίγειο παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου