Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

22-24/5: Επίκεντρο των οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων στη Βόρεια Ελλάδα το Πολυσυνέδριο Money Show


Επίκεντρο των οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων στη Βόρεια Ελλάδα καθίσταται για μία ακόμη χρονιά το Πολυσυνέδριο Money Show, που θα πραγματοποιηθεί φέτος, για 26η φορά στις 22, 23 & 24 Μαΐου 2015 στο Ξενοδοχείο Hyatt.

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για ακόμα μία χρονιά είναι ο βασικός συνδιοργανωτής του, συνδράμοντας στην αναμόρφωση και στην ανάπτυξη του καταξιωμένου αυτού θεσμού, ενώ φέτος για πρώτη φορά στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά το Money Show ο όμιλος εταιρειών Σαμαράς & Συνεργάτες.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η συμβολή του στην δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των επιχειρηματικών φορέων (σύνδεσμοι, επιμελητήρια κλπ), των εδραιωμένων αλλά και των νέων επιχειρήσεων (start up), ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία, επιτρέποντας την ανάπτυξη νέων κλάδων και αγορών. 

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Money Show σημαντικοί φορείς και οργανισμοί, όπως η Περιφέρεια Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Επιμελητήρια της Βόρειας Ελλάδας, Διμερή Επιμελητήρια, καθώς και αξιόλογες επιχειρήσεις όπως ο Όμιλος Eurobank, Atradius, Euler Hermes, HellasFin, KPAG Κοσμίδης & Συνεργάτες, Ey Club, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες.

Ανάμεσα στους κεντρικούς άξονες ενδιαφέροντος του φετινού Money Show είναι η Γεωργία, ο Αγροδιατροφικός κλάδος, ο Τουρισμός, η Καινοτομία-Τεχνολογίες και οι Επενδύσεις.

To Money Show έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Μακεδονίας και Θράκης), της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

H διεξαγωγή του Money Show θα γίνει από το απόγευμα της Παρασκευής 22 Mαϊου και καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου