Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Nέος κύκλος αιτήσεων για ένταξη στο δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης της Endeavor

Νέος κύκλος αιτήσεων για ένταξη στο δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης της Endeavor ξεκίνησε χθες  και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015.

Η Endeavor αναζητά τους επόμενους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και από όλους τους κλάδους που θα ενταχθούν στο δίκτυό της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας. Οι επιχειρήσεις τους πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών από 1 ευρώ έως 30 εκατ. ευρώ, σημαντική καταγεγραμμένη πορεία και προοπτική ανάπτυξης.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο 13 εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους και υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50% μετά την ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από μέντορες και συνεργάτες της Endeavor, έχουν πρόσβαση σε αγορές του εξωτερικού μέσω του ισχυρού δικτύου Endeavor και πρόσβαση σε χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα και του διεθνούς δικτύου κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου