Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Έτσι θα είναι τα καινούργια γραφεία της Google


Είναι γνωστή η Google για τα γραφεία της καθώς και για το καλό εργασιακό περιβάλλον που διαθέτει στους υπαλλήλους της. Έτσι έκανε ένα βήμα παραπάνω και σχεδίασε και ετοιμάζει τις καινούργιες εγκαταστάσεις της. Ο χώρος των νέων γραφείων που ετοιμάζονται, ονομάζεται "Spaceship campus" λόγω του σχήματος και το Business Insider μας παρουσιάζει τα σχέδια.

Αυτές οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν από τον Bjarke Ingels και τον Thomas Heatherwick και αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που η Google δημιουργεί γραφεία από το μηδέν και δεν χρησιμοποιεί υπάρχοντα κτίρια.

Η Google έχει ήδη υποβάλει τα σχέδιά της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Mountain View.

"Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα εμείς θα δημιουργήσουμε εύκολες δομές που θα μπορούν να μετακινηθούν εύκολα όσο εμείς επενδύουμε σε νέους τομείς προϊόντων", γράφει το Google.


Μεγάλα ημιδιαφανή στέγαστρα καλύπτουν κάθε χώρο, ελέγχοντας το κλίμα στο εσωτερικό αφήνοντας ακόμη το φως και τον αέρα.


Η θέα των εγκαταστάσεων από ψηλά.


Με ποδηλατόδρομους και ειδυλλιακά τοπία, η Google θέλει το νέο της κτίριο να εναρμονιστεί με τη φύση. Θέλει να μετατρέψει τους χώρους στάθμευσης σε ένα πιο φυσικό τοπίο.


"Ελπίζουμε να δώσουμε νέα πνοή στο μοναδικό αυτό φυσικό περιβάλλον".


Η Google υπόσχεται ότι οι εγκαταστάσεις θα δίνουν ευκαιρίες και σε τοπικές επιχειρήσεις, όπως σε εστιατόρια.


"Σήμερα, θέλουμε να δημιουργήσουμε χώρους γραφείων που δεν θα παρέχουν μόνο ένα μεγάλο σπίτι στην Google, αλλά θα λειτουργούν επίσης θετικά και για την πόλη που μας έχει δώσει τόσα πολλά, μέχρι τώρα".


Οι νέες εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές για όλους όσους ενδιαφέρονται να τις επισκεφθούν και όχι μόνο στους εργαζόμενους της Google.


"Σε τελική ανάλυση, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο για τους ανθρώπους, για τη φύση και για να ευδοκιμούν οι ιδέες".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου