Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Η Ελλάδα δηλώνει παρούσα στην HANNOVER MESSE


Με οχτώ εταιρίες, πέντε από τις οποίες είναι νέοι εκθέτες, θα συμμετέχει η Ελλάδα στην Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE που πραγματοποιείται στο Αννόβερο, 13 - 17 Απριλίου 2015.

Πρόκειται για τις European Sensor, Hellenic Cables, TWB S.A., Papagiannakis Bros S.A. και Zenith-Dimitrakopoulos Ch. & Co., καθώς και για τις Alpha Dynamic Pumps, Valiadis Hellenic Motors S.A. και η Tropical S.A., που συμμετέχουν σε ομαδικά περίπτερα συνδέσμων του κλάδου τους.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία, μαζί με περισσότερους από 6.500 εκθέτες από περίπου 60 χώρες, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε 225.000 επισκέπτες.

Η HANNOVER MESSE αποτελείται από επιμέρους εκθέσεις που το 2015 είναι οι:

-Industrial Automation

- Energy, MobiliTec

- Digital Factory

- MDA – Motion

- Drive & Automation

- Wind

- ComVac

- SurfaceTechnology

- Industrial Supply

= Research & Technology

Πρόκειται για το πιο σημαντικό τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις της βιομηχανικής τεχνογνωσίας και τη δύναμη της καινοτομίας στον κλάδο. Τιμώμενη χώρα στην HANNOVER MESSE 2015 είναι η Ινδία.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου Deutsche Messe AG για την Ελλάδα και την Κύπρο, σημειώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419026 για πληροφορίες, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσηςwww.hannovermesse.de/home για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα και για τον κατάλογο των προϊόντων και των εκθετών που παρουσιάζονται στην έκθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου