Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

INNOVATHENS: Ξεκινά ο «επιχειρηματικός επιταχυντής» του Δήμου Αθηναίων


Τη λειτουργία του ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο «επιχειρηματικός επιταχυντής» (business accelerator) του Δήμου Αθηναίων, στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει νέες επιχειρηματικές ομάδες και θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Innovathens στην Τεχνόπολη. Πριν λίγες ημέρες  ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα για την κατάθεση των αιτήσεων στους τρεις κύκλους που θα πραγματοποιηθούν φέτος.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στον πρώτο κύκλο λήγει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου. Για τον δεύτερο κύκλο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 Μαρτίου, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Μαρτίου. Τέλος, για τον τρίτο κύκλο οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν έως στις 10 Μαΐου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 20 Μαΐου.

Σε κάθε κύκλο θα συμμετέχουν 18 σχήματα 1-4 ατόμων το καθένα. Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα Φεβρουαρίου - Μαΐου, ο δεύτερος σε εκείνο μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου και ο τρίτος από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου