Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Διαγωνισμός Καινοτομίας "Hello Tomorrow Challenge"


Το Hello Tomorrow είναι ένας διαγωνισμός που συνδέει επιστήμη, τεχνολογία και επιχειρηματικότητα. Τα ενδιαφερόμενα δημιουργικά μυαλά διαγωνίζονται σε 6 τεχνολογικές κατευθύνσεις για να αλλάξουν το μέλλον: Ενέργεια & Περιβάλλον, Πληροφορική, Τρόφιμα & Γεωργία, Υγεία, Υλικά & Κατασκευές και Μεταφορές & Κινητικότητα. Ο τελικός διεξάγεται στο Παρίσι, και από έπαθλα παίζουν τα εξής:

• 100.000€ μετρητά για το μεγάλο νικητή
• 15.000€ μετρητά για τις 5 ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό
• Δωρεάν συμμετοχή στο διήμερο πρόγραμμα του HEC business school στο Παρίσι στις 23-24 Ιουνίου.
• Δωρεάν εισιτήρια για το Συνέδριο Hello Tomorrow στο Παρίσι στις 25-26 Ιουνίου για να παρουσιάσετε την ιδέα σας σε 4000 άτομα (επενδυτές, επιχειρηματίες, επιστήμονες)
• Εισιτήρια για συμμετοχή σε γεύμα στις 25 Ιουνίου με τους κριτές, ομιλητές, μέντορες, δημοσιογράφους, επενδυτές
• mentoring διάρκειας 3 μηνών για τις ομάδες του ημιτελικού
• γρήγορη πρόσβαση σε accelerators/incubators της Ευρώπης για τις 30 ομάδες που θα επιλεγούν


Αν και εσύ έχεις μια επαναστατική ιδέα, ένα πρότζεκτ, ή ένα startup (ηλικίας το πολύ 2 ετών, που να μην έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 250.000€) στο χώρο της τεχνολογίας/επιστήμης, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Αν ακόμα το σκέφτεσαι, έλα πρώτα στις 29 Ιανουαρίου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Cube στα Εξάρχεια, να δεις την κατάσταση από κοντά, να ενημερωθείς και να αποφασίσεις.

Ο φετινός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 25-26 Ιουνίου στο Παρίσι.


Μέχρι τότε, μπορείς να παρακολουθείς την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Για συγκεκριμένες απορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις και με την εκπρόσωπο της πρωτοβουλίας στην Ελλάδα, Αλίκη Αναγνώστη, στο athens@hello-tomorrow.org. Και βεβαίως υπάρχουν σελίδα στο Facebook και account στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου