Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

15η Διεθνής Έκθεση Transport Logistic στο Μονάχο 5-8 Μαίου 2015



Στις 5 Μαίου 2015 ανοίγει τις πύλες η 15η Διεθνής έκθεση Μέσω και Οργάνωσης Μεταφορών στο νέο εκθεσιακό του Μονάχου. Η Transport Logistic δείχνει όλο τον κόσμο των μεταφορών με μια ματιά: Παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής, συστήματα μεταφοράς αγαθών, καθώς και ενδοεπιχειρησιακές μεταφορές και ροή υλικών. Το φάσμα των εκθεμάτων ξεκινά από συστήματα ενδοεργοστασιακών μεταφορών (ροή υλικού, αποθήκευση), αλλά καλύπτει και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη χερσαία, θαλάσσια, εναέρια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (οχήματα, εξοπλισμός). Μεγάλο βάρος δίνεται δε και στα συστήματα συνδυασμένων μεταφορών.

Η έκθεση παρουσιάστηκε επίσης το 2014 από 19 μέχρι 23 Μαΐου και στην έκθεση CeMAT, Διεθνής Ειδική Έκθεση για Intralogistics και Logistics του Ανοβέρου, με τον εκθεσιακό τομέα transport logistic@CeMAT. Οι εκθέσεις υποστηρίζουν η μία την άλλη με την αλληλο-παρουσία τους, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη συνολική προσφορά για όλους τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον υπάρχει ειδική προσφορά για εκθέτες που θα λάβουν μέρος και στις δυο εκθέσεις.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος πολυάριθμες εταιρίες μεταφορικών υπηρεσιών, όπως ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, διαμεταφορείς, μεταφορείς, αεροδρόμια, λιμάνια κ.λ.π. Μεγάλη σημασία δίνουν οι διοργανωτές της έκθεσης και στην ανταλλαγή πληροφοριών που πραγματοποιείται στις παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις.

Η Transport Logistic συνοδεύεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επισκεψιμότητα. Το Διεθνές Συνέδριο για την αεροπορική μεταφορά εμπορευμάτων, Air Cargo Europe 2013, και το Διεθνές Συνέδριο για τη θαλάσσια μεταφορά αγαθών, marilog 2013, αποτέλεσαν και πάλι σημείο συνάντησης και επαφών για τη βιομηχανία οργάνωσης μεταφορών.

Τα συνέδρια αυτά προσφέρονται δωρεάν για εκθέτες και επισκέπτες της Transport Logistic.05.05 – 08.05.2015




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου