Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

1ο TEDxAcademy Salon 2015: Dialogues4Change


Το TEDxAcademy πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μία σειρά πρωτότυπων και διαδραστικών διοργανώσεων ποικίλης θεματολογίας, τα TEDxAcademy Salon 2015: Dialogues4Change, τα οποία βασίζονται στο διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων.

Φέτος, το 1ο TEDxAcademy Salon 2015: Dialogues4Change, με θέμα “Ανοιχτά Δεδομένα: Διαφάνεια στη Διακυβέρνηση, Καλύτερη Δημοκρατία” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου στο Impact HUB Athens.

Ο Διομήδης Σπινέλλης (Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθυντής του εργαστηρίου Πληροφοριακών Τεχνολογιών και Συστημάτων Διοίκησης- ISTLab) και ο Θόδωρος Καρούνος (ερευνητής στο Εργαστήριο Διαχείρισης και Βέλτιστου Σχεδιασμού Δικτύων, Πρόεδρος ΔΣ στην Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού /Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα και εθνικός εκπρόσωπος των ελληνοποιημένων αδειών CreativeCommon), θα συζητήσουν για τα ανοιχτά δημόσια δεδομένα και θα διερευνήσουν σε ποιο βαθμό αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη σωστή διακυβέρνηση και το χτίσιμο ενός ουσιαστικά δημοκρατικού κράτους. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.

Η συμμετοχή ανέρχεται σε 10 ευρώ το άτομο και τα εισιτήρια θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tedxacademy.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου