Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Στο Μουσείο Vasa της Στοκχόλμης η επίσημη βραδιά του Grekland Panorama 2015


Στο φημισμένο Μουσείο Vasa, έναν από τους πιο εμβληματικούς και εντυπωσιακούς χώρους της Στοκχόλμης θα διοργανωθεί η επίσημη βραδινή εκδήλωση της έκθεσης Grekland Panorama 2015, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η εκδήλωση θα φέρει κοντά εκθέτες του Grekland Panorama, επαγγελματίες και παράγοντες του ελληνικού τουρισμού και της Ελληνικής Κοινότητας της Σουηδίας με την τουριστική αγορά της Σκανδιναβίας, κορυφαία στελέχη των tour operators, δημοσιογράφους του τουρισμού, εκπροσώπους του Δήμου της Στοκχόλμης, κ.ά. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Μουσείου όπου εκτίθεται το μοναδικό πολεμικό πλοίο ναυπηγικής 1628, όπως διασώζεται σήμερα ολόκληρο.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει και περιήγηση από ξεναγούς στο Vasa, ειδικά προετοιμασμένη για τους συμμετέχοντες. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η διακεκριμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας κα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. 

Η διοργάνωση όπως και η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου της Στοκχόλμης και θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς με πρωτοβουλία της North Events, μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού”. 

Η 2η έκθεση Grekland Panorama 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. Exclusive Culinary Partner της έκθεσης είναι η GAEA.

Διοργανωτής της έκθεσης Grekland Panorama είναι η North Events. Η 2η έκθεση διοργανώνεται στο Ericsson Globe τις ημερομηνίες 13-15 Φεβρουαρίου 2015. Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας, τη Σκανδιναβία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου