Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

9/12, Γ.Γ.Μέσων Ενημέρωσης: Ετήσια διμερής συνάντηση Ελλάδας- Αζερμπαϊτζάν




Η πρώτη ετήσια διμερής συνάντηση Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 10:00π.μ. με θέμα «Ανάπτυξη διμερών επιχειρηματικών και πολιτισμικών σχέσεων», στη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάνου, όπισθεν του Παντείου Πανεπιστημίου). Την εκδήλωση διοργανώνει το Ελληνοαζέρικο Κέντρο Νεότητας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελληνική Δημοκρατία.

Με απαρχή την 9η Δεκεμβρίου, το Ελληνο - Αζερικό Κέντρο Νεότητας φιλοδοξεί να καθιερώσει μία ετήσια συνάντηση διαλόγου, στην οποία θα αξιολογούνται πτυχές των πολιτικών, επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων των δύο χωρών, θα παρουσιάζονται προοπτικές και θα προτείνονται πρωτοβουλίες και πολιτικές για την ενδυνάμωση των δεσμών σε όλο το φάσμα της διμερούς συνεργασίας.

Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει η κυρία Σοφία ΒΟΥΛΤΕΨΗ, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Μέσων Ενημέρωσης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ενώ ομιλίες θα απευθύνουν, μεταξύ άλλων, ο ΑΕ Πρέσβης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελληνική Δημοκρατία κύριος Ράχμαν ΜΟΥΣΤΑΦΑΓΙΕΦ, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, κυρία Βάσω ΚΟΛΛΙΑ, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ανάπτυξης κύριος Πάτροκλος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού & τ. Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κύριος Αναστάσιος ΛΙΑΣΚΟΣ, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO κυρία Μαρία – Αικατερίνη ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κύριος Ισίδωρος ΚΟΥΒΕΛΟΣ και η Πρέσβειρα της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης & Πρόεδρος Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών "Καλλιπάτειρα", κυρία Κατερίνα ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ. Συντονίζει η Όλγα Σταυροπούλου, Πρόεδρος της Μίλητος Α.Ε., ιδρύτρια της Κοιν.Σ.Επ. knowl και Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα.

Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Κάντε κλικ εδώ.

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου