Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

10/1, Θεσσαλονίκη: Cabin Crew Open Day από την Emirates


Cabin Crew Open Day - 10 Ιαν - Θεσσαλονίκη




Πού θα μπορούσε να είναι αύριο; 


Αύριο ο κόσμος θα μπορούσε να είναι το γραφείο σας. Θα μπορούσατε να ζουν σε δυναμικές Ντουμπάι και ταξιδεύει ανά τον κόσμο με τους συναδέλφους από περισσότερες από 130 χώρες. Κερδίζουν ένα ανταγωνιστικό αφορολόγητο μισθό με κοινόχρηστο επιπλωμένα καταλύματα και την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας με μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Από τη βάση μας στο Ντουμπάι, η Emirates πετά σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αμερική με ένα στόλο υπερσύγχρονο, όλα-ευρείας ατράκτου, superjumbos συμπεριλαμβανομένων ναυαρχίδα Α380 μας. 


Εμείς ψάχνουν για εξαιρετικούς ανθρώπους να ενταχθούν βραβευμένη ομάδα μας. Θα πρέπει να μοιράζονται απεριόριστη περιέργεια μας, αγκαλιάσουν τους άλλους πολιτισμούς και να έχουν πάθος για την ικανοποίηση των πελατών. 


Η ομάδα μας πρόσληψης θα φιλοξενήσει μια ανοιχτή μέρα να συναντήσουν δυνητικούς αιτούντες πρόσωπο. Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας ένα ενημερωμένο βιογραφικό μαζί με το διαβατήριό μεγέθους και πλήρους μήκους φωτογραφίες. 


Πότε: 10 Ιανουαρίου 2015 9:00 π.μ. απότομη. 


Πού: The Met Hotel 26η Οκτ Street, 48, 54 627 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα


Απαιτήσεις 


τουλάχιστον 21 ετών 
βραχίονα μακριά από τουλάχιστον 212 εκατοστά (στις μύτες των ποδιών άκρη), προκειμένου να επιτευχθεί ο εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης σε όλα τα αεροσκάφη 
εκπαιδεύονται σε επίπεδο λυκείου με ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων 
Άριστη γνώση σε προφορική και γραπτή αγγλική γλώσσα (επιπλέον γλώσσες είναι επιθυμητή) 
Ιατρικώς ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πληρώματος αέρα 
Θετική στάση με μια φυσική ικανότητα να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση σε ένα ομαδικό περιβάλλον και όταν ασχολείται με τους ανθρώπους από πολλούς πολιτισμούς 
Για περισσότερες πληροφορίες και για την εφαρμογή, παρακαλούμε επισκεφθείτε emirates.com/careers 



Εμιράτα. Γεια σου αύριο. 


Ελλάδα Θεσσαλονίκη 10 Ιανουαρίου του 15 9:00 την Met Hotel, 
26ης Οκτωβρίου Stree, 48, 
54 627 Θεσσαλονίκη, 
Ελλάδα  
Ανοικτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου