Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΟΤΕ: 10 θέσεις περιμένουν τους αυριανούς ηγέτες


Δέκα νέοι, που θα έχουν όλα τα προσόντα για να γίνουν οι αυριανοί “ηγέτες”, θα προσληφθούν από τον ΟΤΕ, υπογράφοντας σύμβαση αορίστου χρόνου, μετά από ένα πρόγραμμα αυστηρής επιλογής και αξιολόγησης.


Οπως ανακοίνωσε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, υλοποιώντας το πρώτο ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program, θα αναζητήσουν ταλαντούχους νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, με προσωπικό όραμα και πάθος, προσήλωση στην προσωπική τους ανάπτυξη και όρεξη να εργαστούν στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό Όμιλο στην Ελλάδα.

“Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον, να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες και επιτυχημένοι επαγγελματίες” τόνισε ο προεδρος Μιχ. Τσαμαζ, σημειώνοντας “η επένδυση στους νέους ανθρώπους είναι επένδυση στο μέλλον”. Παράλληλα, θα τρέξει και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για την αξιοποίηση και ανάδειξη στελεχών που εργάζονται ήδη στον Όμιλο, αφορά 30 εργαζόμενους, όχι προϊστάμενοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να γίνουν τα στελέχη του αύριο, το οποίο ξεκινάει το Φεβρουάριο του 2015.

Η εταιρεία, από σήμερα, έχει θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα αναζήτησης των 10 νέων που μπορούν να αποτελέσουν τις προσωπικότητες της επόμενης δεκαετίας. Γι’ αυτό έχει ήδη ανοίξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν το βιογραφικό τους εως και τις 30 Δεκεμβρίου, www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr. Η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2015. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου