Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

4/11, ΟΠΑ: «Η Σημασία της Επιχειρηματικότητας σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης»


Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας διοργανώνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου Eκδήλωση με θέμα «Η Σημασία της Επιχειρηματικότητας σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει και να ενισχύσει το επιχειρηματικό πνεύμα των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, να προβάλει τα νέα εγχειρήματα φοιτητών και αποφοίτων και να συνδέσει τους φορείς και τα μέλη της που ενδιαφέρονται, προωθούν και ενισχύουν την επιχειρηματικότητα στο Πανεπιστήμιο. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος, καθώς και ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας/ Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Αργύρης Περουλάκης. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ομάδες των φοιτητών και νέων αποφοίτων που διακρίθηκαν στον 4ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και θα πραγματοποιηθεί βράβευση των νικητών και απόδοση επαίνων στους συμμετέχοντες στην τελική φάση του Διαγωνισμού. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης εξέχοντα μέλη της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναφερθούν στους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας του επιχειρείν σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Ευρυπίδης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma και Μέλος του Συμβουλίου του ΟΠΑ και Παντελής Βελέντζας, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος Agora Trading S.A. θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με την επιχειρηματική ανάπτυξη και την δική τους οπτική αναφορικά με τη συμβολή των επιχειρήσεων στην ενίσχυσης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Δείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. 

Εγγραφές ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου