Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

1-2/12, Νέα Υόρκη: 16ο ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum «Investing for Growth»


Στις 1 και 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης το 16ο ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum «Investing for Growth» το οποίο διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από την Capital Link σε συνεργασία με το NYSE Euronext.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας της μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη και το Ελληνικό Εμπορικό Τμήμα.

Η ελληνική αποστολή αποτελούμενη από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, στελέχη εταιρειών και οργανισμών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και στελέχη από διεθνείς επενδυτικές τράπεζες και οργανισμούς θα αναλύσει τις μεταρρυθμίσεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην κεφαλαιαγορά και στο χρηματιστήριο, καθώς και στους σημαντικούς τομείς όπως οι τράπεζες, οι επενδύσεις και private equity, η ενέργεια, οι υδρογονάνθρακες, η ανάπτυξη υποδομών, τα ακίνητα, ο τουρισμός, οι μεταφορές και η ναυτιλία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Συνέδριο θα παρέχει στους ξένους επενδυτές μια εκτεταμένη δυνατότητα επαφών μέσω προσωπικών συναντήσεων με εκπροσώπους εισηγμένων και μη εταιρειών καθώς και με τα μέλη της ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας.

Κύριος χορηγός του Συνεδρίου, για έκτη συνεχή χρονιά είναι η Citigroup και η Tsakos Energy Navigation. Μεγάλοι χορηγοί είναι οι τράπεζες BNP Paribas, Deutsche Bank και Goldman Sachs, και η EY.

Το βραβείο «2014 Capital Link Leadership Award» θα απονεμηθεί εφέτος στον Γιώργο Λογοθέτη, πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Libra, για τις πολυάριθμες εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του «Libra Internship Program» και του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (Hellenic Entrepreneurship Award).

Στο πλαίσιο του 16th Annual Greek Investor Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link θα διοργανώσουν ειδική εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, 2014.

Συγκεκριμένα έπειτα από επίσημη δεξίωση προς τιμήν της ελληνικής αποστολής, των εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE Euronext και των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σκρέκας, πλαισιωμένος από τους υπουργούς Μ. Βαρβιτσιώτη, Χρ. Σταϊκούρα και Μ. Παπαγεωργίου, θα χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου 2014, του Χρηματιστήριου της Νέας Υόρκης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου