Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Ημέρα ευκαιριών εργασίας στην Γερμανική Σχολή Αθηνών στις 22 ΝοεμβρίουΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (ΓΣΑ) και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (ΣΑΓΣΑ) διοργανώνουν στις 22 Νοεμβρίου 2014 τη δεύτερη «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή στελέχη υψηλής ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτους της Γερμανικής Σχολής, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία και πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας, με ενδιαφερόμενες εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο.

Από τις 10.00' έως τις 17.00', οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν κατ' ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενους σε ενημερωτικά περίπτερα και να παραλάβουν βιογραφικά υποψηφίων. Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα σχετικό θέμα στο πλαίσιο μιας διάλεξης ή να διοργανώσουν μια ομάδα εργασίας με θέματα που ενδιαφέρουν όσους αναζητούν εργασία.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» καλούνται να επικοινωνήσουν έως τις 17 Οκτωβρίου με την κυρία Χαρά Αντωνοπούλου στη Γερμανική Σχολή Αθηνών (τηλ.: 210 6199261-5, antonopoulou@dsathen.gr).

Κατά την πρώτη «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2013, περίπου 800 επισκέπτες επισκέφθηκαν τα ενημερωτικά περίπτερα και συμμετείχαν στο πλούσιο πρόγραμμα διαλέξεων και ομάδων εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.dsathen.gr/el/schueler/studien-und-berufsberatung/berufsboerse.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των πρεσβειών της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας στην Αθήνα. 
Υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου