Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Ελληνο-Σουηδικό Business Forum


Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Ελληνο-Σουηδικό Business Forum την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία από το Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο, όπου η North Events με την έκθεση Grekland Panorama έδωσε δυναμικό “παρών”.

Η εκδήλωση ήταν πλαισιωμένη από διακεκριμένους ομιλητές που κάλυψαν βασικά θέματα σχετικά με το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης μεταξύ Ελλάδας – Σουηδίας, την ανάπτυξη συνεργιών για πράσινες πρακτικές και για την προστασία του περιβάλλοντος. Το 1ο Ελληνο-Σουηδικό Business Forum τίμησαν με την παρουσία τους η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας Goran Persson.

Η Grekland Panorama, στο πλαίσιο της σύσφιξης των τουριστικών σχέσεων Ελλάδος - Σουηδίας και σε συνεργασία με το Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο, παρέχει δωρεάν στους εκθέτες της 2ης αποκλειστικής διοργάνωσης για την Ελλάδα στη Σκανδιναβία κάλυψη ετήσιας συνδρομής μέλους για το έτος 2015.

Η 2η έκθεση Grekland Panorama 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη, τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητήριου, μία σημαντική στήριξη και αρωγή του επιμελητηρίου στην προσπάθεια περεταίρω ανάπτυξης του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών. 

Η 2η έκθεση Grekland Panorama 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Η πολύτιμη 15ετής εμπειρία του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου στην καλλιέργεια και στήριξη επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας – Σουηδίας, αλλά κυρίως στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων συνεργασιών βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον κλάδο του τουρισμού, καθότι η Σουηδία αποτελεί μία κατ‘εξοχήν παραδοσιακή αγορά για τον ελληνικό τουριστικό κλάδο, και παράλληλα η χώρα μας αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς των Σουηδών. 

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους μεγαλύτερους tour operators της Σουηδίας Apollo Kuoni και TUI Nordic στις 15 Οκτωβρίου στις εργασίες του 1ου Επιχειρηματικού Forum, ο αριθμός επισκεπτών από την Σουηδία φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τους 650.000 επισκέπτες για το 2014, ένα πολύ σημαντικό νούμερο για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας, και της ατμομηχανής της, του κλάδου του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου