Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

"Πανόραμα Καριέρας" στην Αθήνα από 6 έως 10 Οκτωβρίου


Τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς δίνει το "Πανόραμα Καριέρας" που διοργανώνεται από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2014 από το Athens Metro Mall.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της εβδομάδας οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε εξετάσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.

Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα συμμετέχουν εταιρείες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους της Ελληνικής πραγματικότητας, πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.athensmetromall.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου