Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

17-19 Σεπτεμβρίου, Λονδίνο: 9ο Ετήσιο Roadshow


Λίγες ώρες έμειναν για το σπουδαίο 9ο Ετήσιο Roadshow που διοργανώνει το ΧΑ στο Λονδίνο, στο διάστημα 17 -19 Σεπτεμβρίου και το ενδιαφέρον είναι έντονο για την ελληνική αγορά.

Περισσότερα από 1.000 ραντεβού με κορυφαία funds του εξωτερικού έχουν κλείσει οι εκπρόσωποι των εισηγμένων στο ελληνικό χρηματιστήριο με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να εστιάζεται στις μετοχές των τραπεζών και στον ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί, τα προγραμματισμένα ραντεβού ξεπρνούν τα 1.000. Περισσότεροι από 160 fund managers από τουλάχιστον 100 ξένες εταιρείες θα βρεθούν στο Λονδίνο το διήμερο της Τετάρτης και Πέμπτης

Μεταξύ των πιο γνωστών funds βρίσκονται τα εξής: JP Morgan, Capital York, Marathon, Centaurus, East Capital, Wellington, Hermitage Capital, Orange Capital, Millenium, Argonaut, Spinnaker Capital, Stone Lion Capital, UBS, Perry Capital, Renaissance AM.

Στη διάρκεια του «ελληνικού διημέρου» έχουν προγραμματισθεί επίσης ομιλίες του υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, του υφυπουργού ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών Γιώργου Ζανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου