Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα στα "World Travel Awards"


Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι ελληνικές συμμετοχές στα «World Travel Awards», βραβεία στα οποία ψηφίζουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων από όλο τον κόσμο για τους καλύτερους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς προορισμούς.
Ειδικότερα, η Ακρόπολη, ξεπερνώντας το Κολοσσαίο, της Ιταλίας, και τη Σαγράδα Φαμίλια, της Ισπανίας, κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο αξιοθέατο της Ευρώπης.
Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso βραβεύτηκε ως το καλύτερο Spa ξενοδοχείο της Ευρώπης, ενώ η Aegean Airlines βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της περιοχής.
Στο κλάδο των ξενοδοχείων βραβεύτηκαν και το Grand Resort Lagonissi – ως το κορυφαίο συνεδριακό κέντρο της Ευρώπης- και το Costa Navarino – το οποίο βραβεύτηκε για τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές του.
Με δύο βραβεία διακρίθηκε στην 21η τελετή των βραβείων το ξενοδοχείο Porto Zante Villas στη Ζάκυνθο κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου πολυτελούς συγκροτήματος με παραλιακές βίλες και του καλύτερου ξενοδοχείου με ιδιωτική παραλία στην Ευρώπη.
Τέλος, σημαντική διάκριση απέσπασε και η Κέρκυρα, που βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης σε σχέση με τις παραλίες της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου