Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

24/7, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ: Future Agro Challenge

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του διεθνούς επιχειρηματικού διαγωνισμού Future Agro Challenge, την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 και ώρα 19.00 στο INNOVATHENS, Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων.

Το Future Agro Challenge είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα για πρωτοπόρους και οραματιστές που θα αλλάξουν την καθημερινή μας ζωή με επίκεντρο την αγροτική παραγωγή, τη διατροφή και έναν νέο τρόπο ζωής.

Πρόκειται για τη μετεξέλιξη του διαγωνισμού Re-Inspire Greece From the Youth Up, ο οποίος διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρσι σε συνεργασία με τη GAEA, την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο διαγωνισμός συγκεντρώνει τα καλύτερα startups απ’ όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο την προβολή καινοτόμων ιδεών στον πρωτογενή τομέα, την διερεύνηση νέων επαναστατικών τρόπων για την δημιουργία ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και την ανάδειξητης χώρας σε κόμβο καινοτομίας και εξωστρέφειαςδίνοντας έμφαση σε έναν τομέα που αποδεδειγμένα προσφέρει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το Future Agro Challenge αποτελεί κεντρική εκδήλωση κάτω από την ομπρέλα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εθνικοί νικητές από 35 χώρες θα ταξιδέψουν στην Αθήναγια να διαγωνιστούν στον Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο κατά την διάρκεια του Disrupt, Startup, ScaleUp.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
  • Μιχάλης Στάγκος, Συν-Ιδρυτής ID-GC
  • Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Ιδρυτής Ραδίκι, της ομάδας που κέρδισε πέρσι το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Re-Inspire Greece
  • Buke Cuhadar, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://facinfosession.evenbrite.com

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του INNOVATHENS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου