Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Γίνε Μέλος στον Μη-Κυβερνητικό Οργανισµό The European Cyprus Society



 Ο Μη-Κυβερνητικός Οργανισµός «The European Cyprus Society» ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις µελών για το έτος 2021-2022 έχουν ανοίξει! 
Εάν σε ενδιαφέρουν τα θέµατα Νεολαίας, Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων, Πολιτικής και Διασποράς, είσαι µεταξύ 18-35 ετών και θέλεις να συµβάλεις και εσύ στην συµµετοχή της νέας γενιάς στα κοινά και τα Ευρωπαϊκά δρώµενα, τότε µπορείς να κάνεις αίτηση για να γίνεις µέλος στο The European Cyprus Society τώρα! 
Με την εγγραφή σου ως Μέλος στο The European Cyprus Society θα µπορείς: 
• Να λαµβάνεις µέρος σε δράσεις αποκλειστικά για τα µέλη του The European Cyprus Society. 
• Να συµµετέχεις σε εκδηλώσεις, ξεναγήσεις, Youth Cycles, συναντήσεις και διασκέψεις µε Ευρωβουλευτές, Υπουργούς, Ευρωπαίους και κρατικούς αξιωµατούχους, και άλλους φορείς χάραξης πολιτικής. 
• Να ενηµερώνεσαι για ευκαιρίες εργοδότησης, πρακτικής άσκησης, υποτροφιών και εκπαίδευσης στους τοµείς εξειδίκευσης του Οργανισµού µας. 
• Να έχεις προτεραιότητα συµµετοχής στο Διοικητικό Συµβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και την Οµάδα Ambassadors του The European Cyprus Society. 
Μπορείς εύκολα και γρήγορα να συµπληρώσεις την αίτηση εγγραφής µέλους σου εδώ, αναµένοντας το Διοικητικό Συµβούλιο του The European Cyprus Society να σου απαντήσει το συντοµότερο: bit.ly/2N5WTWd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου