Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ελληνικές επιτυχίες στον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist


Mε τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκπροσώπησαν τη χώρα μας oι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές μας για το 2014, που αναδείχθηκαν μέσω του Πανελλήνιου Τελικού, που διεξήχθη στις 03 Μαΐου 2014 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και διοργανώθηκε από την ACTA και την INFOTEST στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas. 

Ο Εθνικός μας Πρωταθλητής Γεώργιος Κοσμάς Αντωνόπουλος αναδείχτηκε 4ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην ενότητα Word 2007. 

Επίσης, ο Εθνικός μας Πρωταθλητής Απόστολος Ρούσσης κατέλαβε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην ενότητα Excel 2007. 

Η επιτυχία των Ελλήνων Πρωταθλητών είναι τεράστια, αφού στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, υπήρξαν συνολικά πάνω 750.000 συμμετοχές από μαθητές και φοιτητές από σχεδόν 100 χώρες. 

Για τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό οι Πρωταθλητές μας ταξίδεψαν και διέμειναν δωρεάν στην Disneyland των Η.Π.Α., με χορηγία της ACTA και της Infotest. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τους Πρωταθλητές της κάθε χώρας, και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έδειξαν την αξία τους και ήταν αντάξιοι των προσδοκιών όλων μας. 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία και ότι θα ενθαρρύνουν τους συμμαθητές τους να συμμετάσχουν στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους με την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist, να αποκτήσουν το πιο δυνατό χαρτί για το βιογραφικό τους και να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Dallas, Texas, USA για να συμμετάσχουν στον επόμενο Παγκόσμιο Τελικό και, γιατί όχι, να γίνουν αυτοί οι επόμενοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου